About Aiko

 

Hi!

My name *here* is Akihiko Yuuri, but you can call me Aiko πŸ™‚

Proudly Indonesian, nope i’m not a Japanese, 100% orang Indonesia tulen hehe

I’ve been living abroad for the past 5 years, 4 years in Malaysia during my undergraduate year Β for BMC Public Relation and Event Management and now currently enrolled as a student in Newcastle University, majoring in MSc International Marketing.

Blogging is one of the best way to express myself and release every bit of thoughts that currently or perhaps crumbled inside my head.

I’m a proud Muslim, Hijabi, Traveller, International Student and a foodie πŸ™‚

Let’s be friend by clicking the “follow” button!

Bagi yang mau hubungin saya langsung aja ke email baru khusus untuk blog ini, akihikoyuuri@gmail.comΒ 

Enjoy Β and oh, nice to meet you πŸ™‚

** Subscribe my Youtube channel: Amanda Pahlawan TV if you are interested to find out more about living in the UK as an International Students and travelling

108 thoughts on “About Aiko

  1. Hi Aiko salam kenal ya πŸ˜€

    Iseng2 BW eh nyampe kesini, aku link ya blog mu. Kalo ada waktu main2 yah ke blog ku. Nice to know you πŸ˜€

  2. greeting from Surabaya, Indonesia… searching searching nyari temen lawas yg namanya AIKo, eh kok “kejebak” di blog gambar tengkorak warnawarni punyanya Aiko yg bukan temen saya.. heehee… Tinggal di Malay? πŸ™‚ Salam kenal yah… ^^

    1. Hai Tantri πŸ™‚ Greetings from Malaysia

      Makasi ya udah nyasar ke blog aku hihi. Iyaa aku tinggal di Malay nih.

      Salam kenal juga πŸ˜€ Langsung menuju TKP punya situ hehe

    1. Hai Atabelle,
      gak ada jepangnya aku Indonesia aselik hehe cuma krn suka aja sama nama itu :p salam kenal jg ya makasi lho udh berkunjung kemari

  3. Waaaaa banyak banget yang komen, jadi ragu bakal ke notice sama ka Aiko atau engga xD

    Ka Aiko salam kenal πŸ™‚ aku Zahrah. Aku juga suka makan, main, heheh. Lagi bercita-cita ngerasain hidup dan belajar di luar negeri. Banyak tulisan inspiratif yang aku temuin di sini. Semoga bisa kenal deket sama ka Aiko ^_^

    1. Hi Zahrah salam kenal ya πŸ™‚ thanks for the add, nanti aku cek blog mu juga yaa. Bagus banget punya cita2 setinggi mungkin! aku doakan semoga bisa segera terlaksana ya, aamiiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s